denbosch
denbosch

Wie zijn wij

Uitjes in Den Bosch is onderdeel van Stad Unique. We organiseren al meer dan 20 jaar de leukste uitjes in Den Bosch voor groepen van 12 tot en met 1200 personen. We streven naar een originele manier van kennismaken met de stad. Dit kan gebeuren in de vorm van een spel maar ook door het volgen van een route door de stad. Zo kan je samen maar soms ook tegen elkaar strijden en leer je Den Bosch op een verrassende manier kennen.

Een route door Den Bosch

We bieden programma's aan waar je een route door de stad aflegt zoals bijvoorbeeld de WhatsApp Sudoku. Maar ook kunt u de stad doorkruisen op zoek naar een gevaarlijke gangster in het spannende spel The Target. U gaat op een speelse manier de stad door en komt op plekken waar u misschien nog nooit bent geweest!

Ontdek Den Bosch

Door de uitjes van Uit in Den Bosch ontdekt u Den Bosch door middel van een spel, komt u op plekjes waar u nog nooit bent geweest en dat allemaal terwijl u op zoek bent naar de meest gezochte gangster van Den Bosch. Of terwijl u strijd om de erfenis van oudoom Barneveld. Den Bosch is een hele mooie stad om doorheen te dwalen en u komt zo op de allermooiste plekjes van Den Bosch.