denbosch
denbosch

Vrijgezellendag Den Bosch

De leukste vrijgezellen uitjes in Den Bosch

Stel u heeft de eervolle taak gekregen om voor uw beste vriend of vriendin een vrijgezellenfeest te organiseren omdat deze binnenkort gaat trouwen. U kan hier bij Uitjes in Den Bosch dan kiezen uit een breed scala aan uitjes! U kunt in Den Bosch namelijk de leukste en origineelste spellen spelen met uw vrienden en de aanstaande bruid of bruidegom op het door u georganiseerde vrijgezellenfeest!

Een uitje met spanning

Bij het organiseren van een uitje kijkt u natuurlijk goed wat de aanstaande bruid of bruidegom leuk vind en wat zijn of haar interesses zijn. Houd zij of hij wel van wat spanning, dan kunt u kiezen voor een van onze spannende uitjes. Bijvoorbeeld het spel The Target waarbij u de gevaarlijkste gangster van Den Bosch probeert uit te schakelen en zo de rust in de stad weer terug kan keren. Of speel het spel Sabotage, waarbij een van uw vrienden de boel saboteert en u erachter moet komen wie er aan het Mollen is...

Raadselachtige uitjes

Of houdt de aanstaande bruid of bruidegom wel een van een uitdaging en een puzzel? Dan kunt u kiezen voor de WhatsApp Moordtocht waar er een moord opgelost moet worden door midden van aanwijzingen die u krijgt via WhatsApp. Of speel de GPS speurtocht en kom op de leukste plekjes van Den Bosch terwijl u lastige raadsels op moet lossen.

Uitje boeken?

Dit zijn maar een paar uitjes uit het grote assortiment aan uitjes wat er in Den Bosch te doen is. Bekijk hier alle mogelijkheden om van uw vrijgezellen dag een geweldige dag te maken!