denbosch
denbosch

Uitjes in Den Bosch

Leuk, spannend en origineel

Bij uitjes in Den Bosch vind u de meest leuke, spannende en originele uitjes. Voor jong en oud. Van bedrijfsuitje tot familiefeest. U kunt hier terecht voor cultuur, spanning, spel en uitdaging. Bij uitjes in Den Bosch hebben we van alles wat!

Ontdek Den Bosch

Bij sommige uitjes zoals de WhatsApp Experience, leert u de stad kennen door zelf een route door de stad af te leggen en komt u op plekken waar u nooit eerder geweest bent. U ziet de stad op een hele andere manier. Bij elk van onze uitjes is de stad het uitgangspunt, dus u ziet hoe dan ook de pracht van Den Bosch. En hoe kunt u die pracht beter ontdekken dan met uw vrienden of collega's door middel van een leuk en spannend spel?

Door de stad met Whatsapp

Bij uitjes in Den Bosch bieden we verschillende WhatsApp programma's aan waarbij u door de stad geleid wordt door middel van een smartphone en WhatsApp. Bij het WhatsApp moordspel bijvoorbeeld, hier moet u een moord oplossen door middel van aanwijzingen die u op uw telefoon krijgt als u naar bepaalde plekken in de stad gaat en dit bewijst door middel van een selfie. Of de WhatsApp Experience, hier zoekt u naar plekken in de stad aan de hand van cryptische omschrijvingen.

Criminelen van Den Bosch

In Den Bosch is het al een tijdje niet helemaal pluis, er lopen wat criminelen rond en aan u de taak om deze te ontmaskeren! Bij het spannende spel The Target volgt u de voetsporen van de gevaarlijkste gangster van Den Bosch, u moet deze gangster te pakken zien te krijgen en als het u lukt om hem uit te schakelen is Den Bosch pas weer veilig! Ook kunt u opzoek naar de machtigste man van Den Bosch, de Don, hij is op een oneerlijke manier aan de macht gekomen en u kunt in het spel Jacht naar de Macht, de Don te pakken zien te krijgen en proberen zoveel mogelijk macht terug te pakken!

Brabantse uitjes in Den Bosch

Naast de uitjes die hierboven genoemd zijn, zijn er nog veel meer leuke uitjes in Arnhem. Zoals Stads monopoly, het spel wat is gebaseerd op het leuke bord spel Monopoly. Of de erfenis waar je strijd om de erfenis van oudoom Barneveld. Of speel een van onze mobiele games waarbij je door de stad wordt geleid door middel van WhatsApp, en aanwijzingen krijgt om een moord op te lossen of plekken moet zoeken in Arnhem die u via een cryptische omschrijving kan vinden.