denbosch
denbosch

Bedrijfsuitjes in Den Bosch

Originele bedrijfsuitjes in Den Bosch

Wilt u een leuk en vooral origineel bedrijfsuitje organiseren? In Den Bosch is dat mogelijk! Wij hebben leuke en spannende uitjes waar teambuilding centraal staat.

Den Bosch

Soms werk je al een tijdje in een stad zoals Den Bosch en heb je de stad nog niet echt leren kennen buiten je werktijd om. Tijdens de GPS speurtocht of de WhatsApp Experience waar je door middel van aanwijzingen de stad doorkruist ziet u veel van de stad en wordt je ook nog eens op de proef gesteld in het samenwerken met uw collega's!

Teambuilding

Weet u eigenlijk wel zoveel als u denkt van uw collega's? In het spel Sabotage kun je je mensenkennis eens goed testen. Een van uw collega's saboteert namelijk de boel en wil er in dit spel voor zorgen dat uw groep zo min mogelijk $ Mollars,- verzamelt. Aan u de taak om de boel goed in de gaten te houden en de saboteur te ontmaskeren.

Wil je een uitje boeken?

Den Bosch heeft veel in petto en is verscheiden in zijn aanbod, kortom er is voor ieder wel wat te vinden. Of u nou spanning zoekt, cultuur, raadsels of culinair Den Bosch wat beter wilt verkennen. Als u hier uw uitje boekt is succes gegarandeerd!